USBStick trouwreportage

usbstick trouwreportage

Bij de trouwreportages zit vanaf 2015 standaard een usb-stick geleverd, en niet zomaar een usbstick; maar een hele mooie, al zeg ik het zelf  😉  Op deze usb-stick staan niet alleen alle foto’s uit je trouwalbum, maar ook een hoop extra foto’s die gedurende de trouwdag gemaakt zijn, want dat past natuurlijk nooit allemaal in je album.

usbstick trouwreportage

Op de voorkant staat mijn logo en op de achterkant heb ik deze tekst bedacht. (Op deze foto’s staan dus 2 sticks om even de voor én de achterkant te laten zien)

Met deze bestanden kan je zelf je nabestellingen regelen (al blijft dit ook altijd mogelijk via de klant-login pagina; als je dat liever doet) én heb je veel meer foto’s dan er in het album staan; gemiddeld zo’n 250 a 300.

usbstick trouwreportage

De usb-stick wordt geleverd in een doosje en deze zit weer in een mooie cadeauverpakking; met bijpassend lint en stickers vind ik het er zelf erg leuk uitzien; ik hoop jullie ook!

usbstick trouwreportage

Wil je besparen op je trouwreportage dan kan je er ook voor kiezen om de reportage zonder usb-stick af te nemen, en op de oude manier gewoon foto’s na te bestellen via een webstore.

usbstick trouwreportage

9 reacties
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *