trouwen Groningen – preview Johan & Alice –

trouwen groningen – martinikerk – preview Johan en Alice

trouwen Groningen

trpuwen groningen JA_0005

Je hebt soms van die weken… dan luk het even net niet allemaal. Te druk en te veel dingen in de agenda. Ik zou een uitgebreide uitleg kunnen geven maar daar zal ik jullie niet mee vermoeien. Feit is dat de uitgebreide blog van Johan en Alice deze week niet gaat lukken. Dat vind ik zelf ook spijtig, maar het is niet anders. Morgen weer een bruiloft en zaterdag is mijn man jarig, dus jullie moeten dit keer helaas iets langer geduld hebben. Hier wel alvast een kleine preview,  en op de facebookpagina kan je ook al wat foto’s zien! Ik had in elk geval een fantastische dag met dit leuke stel in Groningen, en ik beloof voor binnenkort een extra uitgebreid verslag! (heb ik daar meteen weer een goed excuus voor 😉 ) Als je de facebookpagina volgt dan weet je direct wanneer de blog online staat!

trpuwen groningen JA_0008trpuwen groningen JA_0001trouwen groningen martinikerk JA_0002trouwen groningen JA_0007trouwen groningen JA_0013trouwen groningen JA_0004trouwen groningen martinikerk JA_0009trouwen groningen JA_0006trouwen groningen martinikerk JA_0010trouwen groningen martinikerk A_0012 –

0 reacties
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *