Preview William & Corine – Jaap Jan & Anneliene

Wanneer komen ze op de blog????
Die vraag werd me zowel donderdag als vrijdag diverse keren gesteld. Voor alle nieuwsgierige mensen die me niet op Facebook volgen hier ook een heel klein voorproefje! Met zowel donderdag als vrijdag een bruiloft en vandaag de boodschappen en andere dingen die gedaan moesten worden kon ik nog niet aan het uitzoeken en bewerken van de foto’s beginnen. Komende week heb ik een drukke week met heel veel foto-opdrachten (daarover lees je later nog wel meer) dus voor de beide blogs moeten jullie even iets langer geduld hebben. Maar hier van beide bruidsparen alvast een mooi plaatje. En als je er nog een paar wilt zien ga dan even naar mijn facebookpagina Geertje Vierhout Fotografie. Like ‘m dan meteen even, dan zie je ook als eerste wanneer de blog online komt, en wie weet laat ik volgende week nog wel een paar voorproefjes zien, om de spanning er in te houden 😉

2257-23022-2

0 reacties
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *