Loveshoots


Een loveshoot is eigenlijk gewoon een toffe fotosessie met z'n tweetjes. Of je nu verliefd, verloofd of allang getrouwd bent, dat maakt niet uit! Loveshoots worden vaak gedaan door stellen met trouwplannen. Het is een mooie manier om alvast aan de camera en de fotograaf te wennen. De foto's van een loveshoot worden vaak gebruikt voor op de trouwkaart.

 

Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een loveshoot als je niet gaat trouwen, of juist als je al (lang) getrouwd bent! We gaan er samen een uurtje op uit op een mooie locatie en maken op een leuke en ongedwongen manier foto's. Bekijk het portfolio hieronder voor wat voorbeelden.

 

Als je ook je bruidsreportage door mij laat fotograferen krijg je korting op een loveshoot. Je kan dan ook kiezen voor een miniloveshoot waarbij we alleen een paar foto's maken voor de trouwkaart. Desgewenst kan ik ook de trouwkaart voor jullie ontwerpen en laten drukken.

 

Daarnaast doe ik ook Moment Design (beloved) fotoshoots. Het verschil met een gewone loveshoot is dat een moment design sessie verder gaat dan alleen maar foto's maken. Het accent ligt daarbij nog meer op het vieren van jullie liefde en vraagt een beetje meer investering van te voren. Bij een gewone loveshoot hebben we vooral plezier en is het doel om mooie en spontane foto's van jullie te maken. Die krijg je bij moment design ook, maar de shoot duurt wat langer en is intensiever.

 

Loveshoot, verlovingssessie, preweddingshoot... hoe je het ook noemt: het zijn allemaal mooie namen voor een toffe fotosessie van jullie samen!


Portfolio Loveshoots & Moment Design

klik op de foto's om groter te bekijken

Neem contact op met Geertje Vierhout fotografie