Loveshoot Veluwe – zandverstuiving – Rinus & Jenita

Loveshoot Veluwe – zandverstuiving

Loveshoot Veluwe – zandverstuiving – Rinus & Jenita

loveshoot veluwe zandverstuiving

Het is al weer een paar maanden geleden dat ik met Rinus en Jenita naar de zandverstuiving bij ’t Harde ging voor deze toffe loveshoot. Een prachtige zomerse avond in juni was het. Een avond met een mooi avondzonnetje dat af en toe achter de wolken vandaan kwam. Volgende week vrijdag gaan deze twee lovebirds trouwen en mag ik ook hun trouwdag vastleggen. Ik verheug me er al op!

loveshoot veluweloveshoot veluwe zandverstuiving

Wil je ook zo’n leuke loveshoot boeken? Komende maanden heb ik daar weer ruimte voor. Een loveshoot met mooie herfstkleuren, of wie weet later dit jaar in een winterwonderland! Een loveshoot kan je doen als voorbereiding op de trouwdag, maar natuurlijk ook gewoon zomaar omdat het leuk is. Je kan vast wennen aan de camera, en aan de fotograaf die om jullie heen dwarrelt 😉 Je kan de foto’s eventueel gebruiken voor je trouwkaart, en ik kan ook de trouwkaart voor jullie ontwerpen als je dat wilt.
Ook als je al getrouwd bent is een loveshoot een goed idee. Je kan ook kiezen voor een gezinsloveshoot, daarvan ga ik binnenkort nog een superleuke blog laten zien! Wil je nog een stapje verder gaan dan een gewone loveshoot dan is er ook de moment-design-sessie. Hiervoor moet je een klein beetje huiswerk doen samen, maar het levert een ontzettend waardevolle herinnering op voor jullie. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Hou ook weer de facebookpagina in de gaten, volgende week zie je daar sowieso de eerste foto’s van Rinus en Jenita!

0 reacties
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *