dagelijkse dingen dinsdag: mijn instagram accounts

Een paar weken geleden riep ik de dagelijkse-dingen-dinsdag nieuw leven in met een bloemen-blogje. Dan moet ik daar natuurlijk wel een vervolg aan geven 🙂 Dus vandaag deel ik even mijn verschillende instagram accounts met jullie. Misschien heb ik dat ooit eerder gedaan, maar dat is vast al weer ver weg gezakt 😉  Behalve op Facebook (vergeet niet de pagina te liken) ben ik ook actief op instagram. Met 3 verschillende accounts zelfs. Zo hoef je alleen te volgen wat je echt interessant vindt. Hier een paar screenshots van die accounts:

 

instagrams

 

Op @g4hout deel ik vooral gewone dagelijkse dingen die ik doe, meestal foto’s gewoon gemaakt met mijn telefoon
Op @geertjevierhout_fotografie deel ik alleen trouwfoto’s
Op @genietenvangezondeten deel ik foodfoto’s en recepten. Ooit begon ik hier in een opwelling mee, toen ik 25 kilo afgevallen was en iedereen vroeg hoe ik dat gedaan had. En dat doe ik nog steeds 🙂 Overigens heb ik daar ook een facebookpagina voor, mocht je geen instagram hebben. Een website staat al een tijd op de planning, maar ja, dat is er nog niet van gekomen.

Leuk als je me daar ook volgt! Ben jij ook actief op instagram?

O ja, die bloemen van bloomon, van het vorige blogje… daar staan sommigen nog steeds van… dat is maar liefst 4 weken bijna! De link voor een gratis vaas werkt nog steeds 😉

En de blog van Jaap Jan en Anneliene, waar jullie misschien op zitten te wachten, die komt zeker deze week nog online, dus hou Facebook in de gaten! (daar staan ook al een paar previews op)

0 reacties
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *