Johan & ALice"We blijven nagenieten van alle mooie herinneringen die zo echt zijn vastgelegd!"
Reacties van bruidsparen:
Robbin & AliekeVoordat wij met onze bruiloft bezig waren hebben we vaak tegen elkaar gezegd, ‘als wij gaan trouwen dan willen we Geertje als fotograaf hebben’, omdat we vaak mooie foto’s van Geertje gezien hadden. Wij zijn blij dat we Geertje als fotograaf hebben gehad. Geertje is enthousiast en heeft veel creatieve ideeën. Lag bij ons vaak in de struiken en zei dan, ‘het maakt niet uit als ik vies wordt, als ik jullie er maar goed op heb’. Wij blijven nagenieten van deze mooie dag met alle mooie herinneringen die vastgelegd zijn.
Wat ben ik blij dat Geertje voor ons de dag heeft vastgelegd op foto's! De foto's die ik tot nu toe heb ontvangen zijn ontzettend mooi gelukt. In een kennismakingsgesprek hadden wij duidelijk gemaakt wat onze wensen waren en die heeft ze heel goed kunnen verwerken in de foto's. Daarnaast is Geertje een ontzettend leuke fotograaf waarmee wij, maar ook onze daggasten een klik hadden zodat het heel natuurlijk aanvoelde om voor de camera te staan. Mijn man en ik hebben geen moment spijt gehad van onze keuze! Ook hadden wij een videograaf ingehuurd, namelijk The Memory Makers. De samenwerking tussen hun en Geertje was echt subliem en alsof ze al vaker samengewerkt hadden. Bedankt Geertje!Jasper & Dorien
William & FemkeWat mogen wij terug kijken op een geweldige trouwdag, waarbij we allebei enorm van genoten hebben! Dit komt ook mede dankzij deze top-fotograaf! We hebben haar heel bewust gekozen, omdat we altijd prachtige blogs op haar website zagen staan. We waren dan ook erg blij dat ze op onze trouwdag nog beschikbaar was. Waar voor sommige mensen het foto's maken bijna 'moeten' is, voelde het met Geertje als fotograaf helemaal niet zo. Ze geeft goede ideeën, brengt leuke dingen in en is een heerlijk enthousiaste fotograaf die echt voor de béste foto gaat; ook als dat even wat tijd kost. Daarnaast was het foto's maken ook een heerlijk ontspannen moment waarbij we echt optimaal van elkaar konden genieten, terwijl er foto's gemaakt werden. Nu we het trouwalbum voor onze neus hebben, kunnen we alleen maar blij zijn dat Geertje onze fotograaf was. Het terugkijken van de foto's van onze trouwdag is iedere keer weer een feestje. Top gedaan, Geertje! Liefs van
Gerrald & HenriekeGeertje wilden wij hebben als fotograaf omdat wij veel goede verhalen hadden gehoord. We zijn heel positief over haar fotografie. Geertje is heel enthousiast en niet te druk aanwezig. De foto's zijn super mooi geworden en Geertje heeft ook veel leuke ideeen :-)
Johan & ALiceWij zijn blij met onze keuze voor Geertje als fotograaf op onze bruiloft. Geertje is een professionele, gezellige fotograaf die alle momenten ongemerkt en mooi vastlegt. Het lijkt wel of ze alles ziet gebeuren wat zich afspeelt zo’n dag, of het nu de details zijn of de belangrijkste momenten. Als bruidspaar voelden we ons vrij om te zeggen waar onze wensen lagen. Ook de fotoshoot ’s ochtends was een ontspannen gebeuren. We blijven nagenieten van alle mooie herinneringen die zo echt zijn vastgelegd! Dankjewel Geertje!
Van de keuze om Geertje als fotograaf te vragen voor onze bruiloft hebben we nog geen seconde spijt gehad. We hebben een prachtige dag gehad, waarop Geertje echt alles mooi heeft vastgelegd. Geertje is niet opvallend, maar wel gezellig aanwezig. Ze weet precies van de juiste momenten de mooiste foto's te maken. Zelfs van de kleinste details. Dit vonden wij erg prettig. We kijken ons mooie fotoboek nog vaak terug, en zijn erg blij dat we Geertje als fotograaf hadden! Een aanrader!Art & Larissa
Daan & NandaEen dag om nooit te vergeten. En een dag die we nooit zullen vergeten. Al was het maar door de prachtige herinneringen die Geertje voor ons heeft vastgelegd. Want fotograferen dát kan ze! En hoe. Vol lof zijn wijzelf en alle gasten over de mooie foto’s en het prachtige trouwalbum. Elk detail en elke situatie weet Geertje vast te leggen. Of je het zelf nu wel of niet door hebt op dat moment 😉... Geertje houdt het allemaal in de gaten. Daarbij is Geertje gewoon een super integere, enthousiaste en lieve vrouw. We zijn dan ook nog steeds heel blij dat we haar hebben mogen ontmoeten. En dat zij onze trouwfoto’s heeft verzorgd. Geertje nogmaals duizendmaal dank voor alles! You are the best!
Henry & GeraldeDankjewel, lieve Geertje! Wat zijn we híer blij mee…. Je manier van werken zien we terug in dit liefdevolle pakketje…Dank je wel… Dat we die geweldige beloved shoot mochten winnen… Dat het zo super was om te doen…. Dat het helemaal niet voelde als een shoot… Dat je ons zo op ons gemak stelde… Dat het eindresultaat zó gaaf was…Maar vooral dankjewel voor de herinnering aan dit moment! Liefs,
Theun & AnnetGeertje is een leuke, gezellige en zeer deskundige fotograaf. Ze is bedreven in haar vak en je kunt in alles merken dat ze veel ervaring heeft. Ze is sociaal, sympathiek en laagdrempelig, dit zorgt ervoor dat je je als bruidspaar bij haar lekker op je gemak voelt, ontspannen en comfortabel. Wij vonden dit erg prettig op onze trouwdag. Ze weet ook precies de juiste plaatjes vast te leggen.....We hebben na onze trouwdag vaak tegen elkaar gezegd: wat zijn we blij dat we Geertje gekozen hebben als fotograaf!
Robert & FemmyDe samenwerking met Geertje was heel fijn, ze is enthousiast en de sfeer was ontspannen. Ondanks de regen bleef ze vol ideeën en ging voor de perfecte foto ook al moest ze hiervoor in de stromende regen staan. Aan de foto’s is niet terug te zien dat tijdens de hele fotosessie het hard regende. De foto’s zijn in één woord PRACHTIG geworden. Ze heeft onze dag echt compleet gemaakt. Ga zo door Geertje.!
Jonathan & ChristaWe hadden er lang over nagedacht over wie we als bruidsfotograaf wouden. We wilden iets speciaals, niet het standaard plaatje! Wij hebben je ervaren als een fantastische fotograaf, de manier waarop je met ons het bruidspaar, de bruidskinderen en de daggasten omging was lekker ontspannen en erg leuk. Heerlijk om te zien dat de ontspannen sfeer op de dag ook echt in de foto’s is terug te zien. Het is voor ons ook echt waardevol en bijzonder hoe je onze dag zo vol met prachtige en emotionele herinneringen zo goed heb vastgelegd!
Daan & NandaWil je ook een review schrijven?
Vind ik leuk!

mail naar info@fotovierhout.nl en ik zet je erbij!