Dagelijkse Dingen Dinsdag: teaser ‘Joy’ – Joyce van Boven

CD Joy – Joyce van Boven

Op deze dagelijkse dingen dinsdag op de valreep nog een blogje. Vandaag wil ik even de teaser van het album ‘Joy’ van Joyce van Boven met jullie delen! Joyce is mijn schoonzus en bezig met de opnames van haar eerste album. Het is al weer even geleden dat we voor de fotoshoot van de cover naar het Heerderstrand gingen. De cd Joy zou in het voorjaar uitkomen, maar dat loopt allemaal iets anders, o.a. doordat er een babytje verwacht wordt bij Joyce en Elbert. Als dat geen goede reden voor uitstel is 🙂

De opnames zijn intussen wel bijna afgerond, en het is de bedoeling dat de cd op 4 november gepresenteerd gaat worden. Afgelopen week zong Joyce 2 nummers van de cd live op loco-radio én verscheen op you-tube deze teaser. Het is maar een minuutje maar het smaakt naar meer.

Als je de site en facebook-pagina van Joyce volgt zullen daar de komende maanden nog een paar teasers verschijnen, en daar lees je uiteraard ook meer over het verschijnen van de cd en het presentatie-concert. Op mijn eigen facebookpagina zal ik dat tzt ook delen en ga ik ook een cd weggeven. Volgen dus!

0 reacties
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *