Drie Dingen Dinsdag – 3 x social media (en een fearless award!)

Vandaag wil ik de drie dingen dinsdag maar weer eens in het leven roepen… en wel met drie keer ‘social media’, oftewel drie plekken waar je me op internet kunt vinden. Maar eerst nog even dit:

fearless award

Afgelopen week werd collectie 29 van de fearless awards bekend gemaakt, en met deze foto van Berry en Yvonne viel ik ook hier in de prijzen! Ik had deze foto tegelijkertijd voor meerdere wedstrijden ingestuurd, deze uitslag liet even op zich wachten, maar na een masters-award nu dus ook een fearless-award. Wat een eer om tussen zoveel internationale topfotografen te staan, ik vind dat nog altijd heel gek 😉  Bekijk hier de hele collectie!

Social media dus vandaag… er zijn heel wat plekken waar je actief kan zijn op internet. Twitter, facebook, snapchat, linkedin, pinterest, instagram, en vast nog veel meer. Ik heb ooit getwitterd, maar daar ben ik al een aantal jaren weer mee gestopt. Ik stapte toen over naar facebook omdat ik twitter te verslavend vond… ik moest ook echt al die berichten lezen van alle mensen die ik volgde vond ik en dat werd veel te veel. Het was heerlijk om dat niet meer te hoeven maar inmiddels ben ik net zo verslaafd aan facebook vrees ik, dus misschien moet ik daar ook mee stoppen 😉

Maar voorlopig zit ik daar nog… ik heb een privé-account wat ik ook een beetje privé probeer te houden, maar iedereen kan me wel volgen op 2 pagina’s: Als eerste natuurlijk ‘Geertje Vierhout Fotografie‘ waar je previews van bruidsreportages en blogaankondigingen ziet. Ook kan je er af en toe een leuke actie verwachten. We zijn mooi op weg naar de 2000 ‘likes’, dus kom er gezellig bij!

Daarnaast heb ik sinds kort een 2e pagina ‘Genieten van Gezond eten’. Daar ben ik eigenlijk in een opwelling mee begonnen omdat ik zoveel vragen kreeg over hoe ik afgevallen ben, en wat ik dan nu allemaal eet. De reacties zijn erg positief, dus ik ga daar zeker mee door, al zal het in het drukke trouwseizoen misschien wat minder regelmatig zijn. Het heeft niets met fotografie te maken verder, maar als je geïnteresseerd bent in lekkere en gezonde recepten: wees welkom 🙂

Facebook laat trouwens lang niet alles zien van pagina’s die je leuk vindt! Als je niets wilt missen klik dan op het pijltje naast ‘vind ik leuk’, sla de bovenste optie over 😉  en vink bij meldingen aan waar je berichten van wilt ontvangen. Zo mis je niets 🙂Schermafbeelding 2016-02-16 om 10.13.11 AM

Het tweede waar je me kunt vinden is Instagram. Op instagram had ik één account waar ik van alles door elkaar deelde, maar ik heb hier inmiddels zelfs 3 accounts waar je me kunt volgen, eigenlijk net als op facebook gesplitst in privé, bruidsfotografie en recepten. Zo hoef je geen foodfoto’s voorbij te zien komen als je alleen geïnteresseerd bent in bruidsfoto’s of andersom.

@g4hout (privé, natuur en dagelijkse dingen)
@geertjevierhout_fotografie (bruidsfotografie)
@genietenvangezondeten (foodfoto’s/recepten)

Als derde dan nog pinterest. Zelf zoek ik op pinterest vaak naar recepten, maar er is van alles te vinden. Nu zijn we bijvoorbeeld de kamer aan het opknappen en zoek ik daar naar leuke woon-ideëen. Je kan er ook van alles vinden over trouwen, van bruidsjurk tot decoraties en van bruidsboeket tot gastenboek. Ik heb er zelf ook een aantal borden die je kan volgen.

Op deze drie social media ben ik dus vrij actief; ik heb ook nog een LinkedIn account, maar daar doe ik eigenlijk weinig mee. Op snapchat en twitter zit ik niet, en op nog meer zit ik ook niet te wachten. Een beetje social-minderen kan geen kwaad 😉

De komende tijd kunnen jullie hier weer mooie blogs verwachten, donderdag start voor mij het trouwseizoen weer en ik heb er enorm veel zin in! Graag zie ik jullie dus hier op de site of op één van bovenstaande media terug. En laat vooral ook eens ergens een reactie of een ‘like’ achter want dat vind ik superleuk!

0 reacties
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *