Wie is Geertje Vierhout

Tja, dit ben ik dan... mijn naam is Geertje Vierhout, en samen met mijn man Dick woon ik op de mooie veluwe, ergens tussen Wezep en Oldebroek in. Na een aantal jaren als groepsleidster in een jeugdhuis te hebben gewerkt heb ik het roer omgegooid en van mijn hobby werk gemaakt. Na een basisopleiding fotografie ben ik in een fotozaak gaan werken. Het werken in de winkel was niet zo mijn ding, maar het fotograferen daarentegen wel. In 2008 trok ik daarom de stoute schoenen aan: ik heb ontslag genomen en op 8 januari schreef ik me in bij de kamer van koophandel. Geertje Vierhout fotografie ging van start en bestaat inmiddels bijna 15 jaar!

 

De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd van zowel Nederlandse als buitenlandse fotografen zoals Damon Pijlman, Justin & Mary Marantz en Gabe mcClintock. ook de Ostuni-workshop in Italië was een geweldige ervaring met diverse fotografen uit verschillende landen. Ik slaagde voor de Moment design traning (beloved fotografie) en ben gecertificeerd Moment Design fotograaf.

De laatste jaren hou ik mijn kennis op peil door het bezoeken van conferenties zoals 'Way up North' in Rome en Stockholm en de 'fearless conference' in Budapest en Split. In mei 2018 heb ik in Italie de fantastische METANOIA workshop gevolgd van Two Mann Studios; zo ongeveer de beste bruidsfotografen ter wereld!

 

Naast fotograferen hou ik van lezen (detectives), van wandelen (minstens 3 keer per week) en van gezond kokkerellen. Ik kan genieten van de natuur, hou van de bergen en van de zee; en kan uren langs het strand wandelen. Ik hou ook van een ontspannend dagje welness en soms van gewoon lekker niks doen in mijn eentje. Verder kijk ik graag detectives en je mag me niet storen tijdens 'Wie is de mol?'.

 

Ik geloof, ik ga graag uit eten en kan eigenlijk niet zonder m'n iphone... met vriendinnen en collega's app ik er dan ook heel wat af! Verder hou ik van koffie, van (extra!) pure chocolade en van bíjna alles met kokos.

 

Ik zou heel graag ooit nog eens een ballonvaart maken (done!), een strandbruiloft fotograferen, het noorderlicht zien en een destination wedding doen, ergens in Italie, IJsland of Noorwegen bijvoorbeeld.

 

EN...ik leg natuurlijk graag jullie liefde vast en maak er mooie herinneringen van! I love to capture (your) Love!

 

A few of my favorite things...
met blote voeten langs de zee lopen
Koffie met
Tony Chocolonely
(puur met kokos natuurlijk!)
Met Dick naar Noorwegen
Bloomon