Dit ben ik....

Ik ben Geertje Vierhout, en woon samen met mijn man Dick op de mooie Veluwe, ergens tussen Wezep en Oldebroek in. Na een aantal jaren als groepsleidster in een jeugdhuis te hebben gewerkt heb ik het roer omgegooid en van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik volgde een basisopleiding fotografie en ging in een fotozaak werken. Het werken in de winkel was niet zo mijn ding, maar het fotograferen daarentegen wel. In januari 2008 trok ik daarom de stoute schoenen aan: ik nam ontslag en schreef me in bij de kamer van Koophandel. Geertje Vierhout Fotografie ging van start en bestaat inmiddels 10 jaar! De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en workshops gevolg van zowel Nederlands als buitenlandse bruidsfotografen zoals Damon Pijlman, Justin & Mary Marantz en Gabe Mcclintock. Ook de Ostuni-workshop in Italië was een geweldige ervaring met diverse fotografen uit verschillende landen. Ik slaagde voor de beloved-training (moment design) en ben gecertificeerd moment design fotograaf. De laatste jaren hou ik mijn kennis op peil door het bezoeken van conferenties zoals 'way up north' in Rome en Stockholm en de fearless conferences in Budapest en Split. In 2018 heb ik in Italië de fantastische metanoia workshop gevolgd van Two Mann Studios: zo ongeveer de beste bruidsfotografen ter wereld!

Naast fotograferen hou ik van lezen (detectives), van wandelen (minstens 3 x per week) en van gezond kokkerellen.
Ik geniet van de natuur, ik hou van de bergen en van de zee, en ik kan uren langs het strand wandelen. Ik hou ook van een ontspannend dagje welness en soms van gewoon lekker niks doen in mijn eentje. Ik kijk graag detectives, en je mag me niet storen tijdens ‘wie is de mol’ 😉.
 Ik geloof, ik ga graag uit eten en kan eigenlijk niet zonder mn iphone.... met mijn vriendinnen en collega's app ik er dan ook heel wat af! Verder hou ik van koffie, van (extra!) pure chocolade en van bijna alles met kokos. 
Ik zou heel graag ooit nog eens een ballonvaart maken (done!), een strandbruiloft fotograferen, het noorderlicht zien en een 'destination wedding' doen ergen is in Italië of Noorwegen bijvoorbeeld.

En.... ik leg graag jullie liefde vast en maak er mooie herinneringen van! I LOVE to Capture (your) Love…

A few of my favorite things...
met blote voeten langs de zee lopen
(puur met kokos natuurlijk!) Koffie met
Tony Chocolonely
Met Dick naar Noorwegen
Bloomon
Menu