3 previews van vorige week – beschikbaarheid 2017

Vorige week had ik maar liefst drie trouwreportages. Normaal gesproken doe ik er één in de week, bij uitzondering eens een keer twee, maar drie komt eigenlijk nooit voor. Maar soms moet er door omstandigheden wat geschoven worden en zo kwam het dat ik vorige week drie mooie bruidsparen voor de lens had. Maar drie dagen fotograferen betekent ook een hele berg foto’s om uit te zoeken, en de plaatsing van de blogs kan daarom dit keer iets langer duren. Op de facebookpagina kun je al wat previews van alle drie de bruidsparen zien, maar voor de bloglezers hierbij ook vast een paar plaatjes.

trouwreportage-hoge-veluwe

Dinsdag was ik in Scherpenzeel en op de Hoge Veluwe voor de trouwdag van Jaco en Roosmarijn. Deze blog hoop ik later deze week te plaatsen.

trouwreportage-stjansklooster1

Donderdag trouwden Gerard en Alien in Staphorst en maakten we foto’s bij St. Jansklooster.

trouwreportage-nijkerkVrijdag was ik tenslotte in Nijkerk waar Martijn en Aline elkaar trouw beloofden.

Zaterdag zijn we met vrienden lekker wezen varen bij Ossenzijl en ben ik weer een beetje bijgekomen van deze drukke week 😉
Deze week begin ik met het uitzoeken en bewerken van de foto’s, en binnenkort zien jullie meer van al deze mooie paren. Er komen nog een paar bruiloften achteraan de komende weken, dus jullie zijn voorlopig nog niet van me af 😉

BESCHIKBAARHEID 2017

Voor 2017 loopt de agenda al aardig vol. Ik meldde al op Facebook dat het eerste half jaar volgeboekt is, maar door omstandigheden is één van de geboekte bruiloften van juni verplaatst naar september. In juni heb ik dus eventueel nog een gaatje in week 23 OF 25. Daarnaast is er alleen van eind september t/m november nog plek, maar wees er snel bij, want de aanvragen gaan hard. Januari/februari is eventueel nog beperkt mogelijk.

Like ook de facebookpagina Geertje Vierhout Fotografie. Hier zie je alle bruidsparen als eerste en worden de blogs aangekondigd. Klik op ‘meldingen ontvangen’ als je niets wilt missen!

1 reactie
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *