Bruidsreportage

Trouwplannen?

Yes, jullie gaan trouwen... van harte gefeliciteerd!
Als het goed is wordt dit één van de mooiste dagen van jullie leven en die dag wil je natuurlijk laten vastleggen met een mooie bruidsreportage. Je gaat een trouwfotograaf kiezen en dat moet er één zijn die goed bij jullie past. Als fotograaf is het elke keer weer bijzonder om onderdeel te zijn van een bruiloft. Persoonlijk contact vind ik daarom heel belangrijk: elkaar al een klein beetje leren kennen zodat we op de trouwdag niet als vreemden tegenover elkaar staan. We bespreken natuurlijk van te voren jullie dag en jullie wensen, zodat jullie een trouwfotograaf krijgen die weet wat jullie zelf graag willen!

Stijl bruidsfotografie

Fris, vrolijk, romantisch, maar vooral ook echt en puur, zo zou je mijn stijl het beste kunnen omschrijven. Mijn doel is trouwfoto's maken die jullie weergeven zoals jullie echt zijn, en die een compleet beeld geven van jullie huwelijksdag. Naast een mooie fotoshoot van jullie samen maak ik dus ook veel foto's van alle belangrijke en mooie momenten op jullie trouwdag. De laatste knoopjes van de bruidsjurk die worden dicht gedaan, een lieve blik naar elkaar, een knuffel van oma: al die kleine maar waardevolle momenten worden zo veel mogelijk vastgelegd. En ook de gasten op jullie bruiloft worden op een mooie manier in beeld gebracht. Niet alleen op de groepsfoto's, maar ook op allerlei andere momenten van de dag.

Werkwijze en ervaring

Als fotograaf ben ik op jullie dag onopvallend aanwezig en zorg dat alle mooie momenten vastgelegd worden. Tijdens de fotosessie zorg ik voor een ontspannen sfeer zodat we spontane en ongedwongen foto’s kunnen maken. Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring als bruidsfotografe en honderden bruidsparen gefotografeerd. Toch blijft elk bruidspaar en elke bruiloft voor mij uniek en geniet ik nog elke trouwdag weer enorm van mijn werk als bruidsfotograaf! Bij de referenties lees je hoe een aantal bruidsparen die jullie al voorgingen mij op hun trouwdag ervaren hebben.

Van traditionele bruiloft tot destination wedding

Wat voor bruiloft jullie ook kiezen, als fotograaf maakt dat voor mij eigenlijk geen verschil. Jullie liefde is waar het om gaat. Of het nu een meer traditionele bruiloft is of een mooi aangeklede 'destination wedding' in het buitenland, ik leg het graag vast. Ga je trouwen in Zwolle of wordt het een huwelijk in Italië? Heb je een toffe festivalbruiloft in gedachten of een trouwreportage aan zee? Voor elk soort bruiloft mag je contact met me opnemen.

Informatie en prijzen bruidsfotografie

Vraag de brochure aan en kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek om kennis te maken, albums te bekijken en de mogelijkheden voor jullie bruidsreportage te bespreken. Bekijk alvast het portfolio hieronder en de blogs van het afgelopen jaar om een indruk te krijgen van mijn werk.
Van harte welkom!

 

Portfolio Bruidsfotografie

klik op de foto's om groter te bekijken

Neem contact op met Geertje Vierhout fotografie