Trouwreportages

Jullie trouwdag is in zicht.... van harte gefeliciteerd! Als het goed is wordt dit één van de mooiste dagen van jullie leven (hopelijk komen er meer mooie dagen, dus ik hou het bij één van de mooiste 😉) en die dag wil je natuurlijk vastgelegd hebben met een mooie bruidsreportage. Je gaat een trouwfotograaf kiezen, en dat moet er één zijn die bij jullie past! Ik vind het zelf elke keer weer bijzonder om als fotograaf onderdeel van een trouwdag te mogen zijn. Persoonlijk contact vind ik daarom heel belangrijk: elkaar al een klein beetje leren kennen zodat we op de trouwdag niet als vreemden tegenover elkaar staan. We bespreken natuurlijk van te voren jullie dag en jullie wensen, zodat jullie een album krijgen precies zoals jullie dat zelf graag willen! 

Mijn stijl is fris, vrolijk, romantisch, maar vooral ook echt en puur.  Foto’s maken die jullie weergeven zoals jullie zijn; en die een compleet beeld geven van jullie dag: dat is mijn doel. Bekijk het portfolio en de blogposts van het afgelopen jaar voor een eerste indruk van mijn werk. Je kan hier ook de jaaroverzichten bekijken van de afgelopen jaren. Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek om kennis te maken, albums te bekijken en de mogelijkheden voor jullie bruidsreportage te bespreken. Op deze site kan je al een beetje lezen wie ik ben en wat andere bruidsparen er van vinden. Wie weet kan ik jullie ervaring over een poosje toevoegen, van harte welkom!

Ik doe een beperkt aantal trouwreportages per jaar, dus wees er snel bij als je wilt boeken!

Mocht je op een eiland gaan trouwen, of me mee willen nemen voor een bruidsreportage op een zonnig strand, of wie weet zelfs naar Italië of Noorwegen dan ben ik altijd in voor een extra bruiloft 😉

Portfolio Trouwen
Menu