bruidsreportage Nijkerk – Alex & Arianne – 11 juni 2020

Bruidsreportage Nijkerk

bruidsreportage Nijkerk – Alex en Arianne – trouwen bij Moeke – trouwen in coronatijd

trouwen in de regen

Alex en Arianne hadden hun bruiloft gepland voor 15 mei. Maar de coronacrisis gooide roet in het eten en ze besloten het uit te stellen tot 2 oktober. Maar toen de maatregelen toch een beetje versoepeld werden leek 2 oktober nog wel heel ver weg en gooiden ze nog een keer alles om. En zo trouwden ze 11 juni in Nijkerk, midden in coronatijd, anders dan in eerste instantie gepland, maar zeker niet minder mooi. En hoewel het ’s morgens regende werd het tóch een stralende dag met alleen maar heel veel liefde en geluk.

Ik begon de dag in Nijkerk bij Arianne’s ouderlijk huis met het vastleggen van de voorbereidingen. Kapsel, make-up, trouwjurk, gezellig geklets, altijd een mooi begin van de dag.

 

Dan komt Alex aangereden en is het tijd voor de ontmoeting en het bewonderen van elkaar.

Helaas is het onverwacht gaan regenen, maar dat mag de pret niet drukken. We kunnen terecht bij een mooie kapschuur waar het bruidspaar droog kan staan. Een prachtig plekje voor de fotoshoot, de tijd vliegt er weer voorbij.bruidsreportage nijkerk

En wat een heerlijk fleurig bruidsboeket, gemaakt door de oma van de bruid!

bruidsreportage nijkerk

bruidsreportage nijkerk

bruidsreportage nijkerkbruidsreportage nijkerkbruidsreportage nijkerk

bruidsreportage nijkerk

bruidsreportage nijkerk

Bij een andere schuur maken we nog wat foto’s met het busje, en ik haal de flitsers nog even tevoorschijn voor een paar extra speciale foto’s in de regen.

bruidsreportage nijkerk

bruidsreportage nijkerk

Thuis warmen we weer op en wordt de vies geworden jurk gesopt en weer gedroogd. Iedereen wordt ingeschakeld en tegelijkertijd wat eten gaat ook prima.

bruidsreportage nijkerk

trouwen bij Moeke in Nijkerk

Bij Moeke in Nijkerk is daarna de ceremonie. De Babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) is een bekende van het bruidspaar dus dat maakt het extra persoonlijk.

bruidsreportage nijkerk

bruidsreportage nijkerk

bruidsreportage nijkerk

Geen knuffel in deze coronatijd maar bedanken voor het geven van de ringen op afstand.

Er volgt ook nog een persoonlijk deel met een bijbellezing en het luisteren naar een prachtig lied. Helaas mocht er niet meegezongen worden, maar een beetje meedansen kan natuurlijk wél.

bruidsreportage nijkerk

bruidsreportage nijkerkbruidsreportage nijkerk

Buiten wordt de taart aangesneden en zijn er felicitaties en (lekkere) cadeaus.

Nadat we ook bij Moeke nog een paar foto’s gemaakt hebben is er thuis nog een drive-in-receptie. Er wordt “gevideo-beld” en elk half uur komen er een paar gasten langs bij het bruidspaar, dit gaat de hele avond gezellig door. Voor mij zit het fotograferen er dan weer op en ik ga blij weer naar Wezep. Heerlijk om weer aan het werk te mogen zijn en weer een blij bruidspaar voor de lens te hebben! Alex en Arianne, wat hebben jullie er zo een mooie dag van gemaakt. Bedankt dat ik er bij mocht zijn en heel veel geluk gewenst samen!

bruidsreportage nijkerkbruidsreportage nijkerk

bruidsreportage nijkerk volkswagenbus

bruidsreportage nijkerk

Ga je ook trouwen en zoek je nog een ervaren fotograaf die graag met jullie meedenkt? Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

De adresjes van Alex en Arianne:
– Kapper en make-up bruid: Salon de Haven, Mariëlle
– Vervoer: weloveoldtimers.nl
– Bruidstaart en Sweet Table: Gebakkerij Cake Design, Amersfoort
-Trouwlocatie: Bij Moeke, Nijkerk
-Ringen: Rozenhof Trouwringen, Veeningen

 

0 reacties
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *