Bruidsreportage



Jullie trouwdag is in zicht... van harte gefeliciteerd!
Als het goed is wordt dit één van de mooiste dagen van jullie leven en die dag wil je natuurlijk goed vastgelegd hebben met een mooie bruidsreportage. Je gaat een trouwfotograaf kiezen en dat moet er één zijn die goed bij jullie past.

 

Ik vind het zelf elke keer weer bijzonder om als fotograaf onderdeel te zijn van een trouwdag. Persoonlijk contact vind ik daarom heel belangrijk: elkaar al een klein beetje leren kennen zodat we op de trouwdag niet als vreemden tegenover elkaar staan. We bespreken natuurlijk van te voren jullie dag en jullie wensen, zodat jullie een bruidsreportage krijgen zoals jullie die zelf graag willen!

 

Mijn stijl is fris, vrolijk, romantisch, maar vooral ook echt en puur. Mijn doel is foto's maken die jullie weergeven zoals jullie zijn, en die een compleet beeld geven van jullie dag. Bekijk het portfolio hieronder en de blogposts van het afgelopen jaar voor een eerste indruk van mijn werk. Je kan ook de slideshows met highlights van de afgelopen jaren bekijken.

 

Vraag de brochure aan en kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek om kennis te maken, albums te bekijken en de mogelijkheden voor jullie bruidsreportage te bespreken. Op deze site kan je al een beetje lezen wie ik ben en wat andere bruidsparen er van vinden. Wie weet kan ik jullie ervaring over een poosje toevoegen!

Van harte welkom!


Portfolio Bruidsfotografie

klik op de foto's om groter te bekijken