Bruidsfotografie Groningen – Niek & Chantal – 7 juni 2019

Bruidsfotografie Groningen

Bruidsfotografie Groningen – Niek & Chantal – 7 juni 2019

bruidsfotografie groningen

Laatst mocht ik weer eens naar het hoge noorden afreizen, dit keer voor de bruiloft van Niek & Chantal. Een bruiloft die een beetje anders was dan anders en juist de afwisseling van al die verschillende bruiloften maakt dit werk zo leuk. Niek en Chantal waren donderdag 6 juni al officieel getrouwd, en vrijdag 7 juni was er dus alle tijd voor elkaar en voor samen zijn met familie. Hoewel ik een uur moest rijden begon de dag niet zo heel vroeg, want ik hoefde pas rond half 12 in Groningen te zijn. Lekker relaxed beginnen dus. Ik parkeerde de auto bij de feestlocatie en daar werd ik opgehaald om naar het huis van Niek en Chantal te gaan. Niek en Chantal gingen net de trouwkleding aan doen en ik kon nog mooi de laatste voorbereidingen vastleggen.

bruidsfotografie groningenbruidsfotografie groningenbruidsfotografie groningenbruidsfotografie groningenbruidsfotografie groningenbruidsfotografie groningen

Trouwen met de bakfiets

Nadat ze elkaar in de tuin bewonderd hadden vertrokken we naar het centrum van Groningen voor de fotosessie. Niet met de auto, maar heel handig met de fiets! Niek en Chantal in een stoere bakfiets en ik als een soort razende reporter op een gewone fiets er achteraan 🙂 Weer eens wat anders! In de buurt van de Martinikerk en de prinsentuin maakten we de reportage. Hier was ik al eens eerder geweest met een bruidspaar, en wat een mooie plekjes heb je daar toch!

bruidsfotografie groningen - trouwen op de bakfietsbruidsfotografie groningen

bruidsfotograaf groningen

bruidsfotografie Groningen

bruidsfotografie groningenbruidsfotograaf groningenbruidsfotograaf groningenbruidsfotograaf groningenbruidsfotografie groningenbruidsfotografie prinsentuin groningenbruidsfotograaf groningen prinsenhof

Het was heerlijk weer, we dronken nog even wat op het terras van de prinsenhof (hoe relaxed!) en daarna fietsen we terug naar huis. Je hebt wel wat bekijks als je zo door Groningen fietst als bruidspaar….

bruidsfotograaf groningen bakfietstrouwen met de bakfiets in groningen

De middag brachten we verder door in de tuin bij Niek en Chantal thuis, samen met de naaste familie. Niek en Chantal gaven elkaar hier ook de ringen en er werd natuurlijk getoost op het bruidspaar.

Aan het eind van de middag vertrokken we per taxi naar restaurant ‘de pijp’ in het centrum van Groningen. Voor het diner begon maakten we eerst buiten nog wat familiefoto’s. Na het diner vertrokken we weer per taxi naar de feestlocatie 2Corpus. Hier fotografeerde ik nog even de spetterende opening van het feest met een confettikanon. Ik had voor het bruidspaar binnenkwam mooi de tijd om even een paar losse flitsers neer te zetten en daarmee wat uit te proberen, en dit was het toffe resultaat.

Daarmee zat de bruiloft in Groningen er voor mij op en reed ik moe maar voldaan weer naar Wezep. Niek en Chantal, dank jullie wel dat ik deze mooie dag voor jullie vast mocht leggen. Heel veel geluk gewenst met elkaar!

-bruidsjurk: Olvi’s, marktplaats
-schoenen bruid: Chie, van Mary Jane Schoenenboetiek
-trouwpak: Corneliani van Androesja,
-schoenen bruidegom: Magnanni van Androesja
-kapper bruid en bruidegom: Studio 1
-make-up: Tineke Brouwer
-Diner: de Pijp wine and dine, Groningen
-feestlocatie: 2Corpus, Groningen
-ringen: Aller Spanninga
Ook geïnteresseerd in bruidsfotografie Groningen of elders in Nederland? Vraag de uitgebreide brochure aan!
0 reacties
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *