Bruidsfotografie Enka fabriek Ede – Hermen & Kristien – 26 september 2019

Bruidsfotografie Enka fabriek

Bruidsfotografie Enka fabriek Ede – Hermen & Kristien – 26 september 2019

De wekker gaat erg vroeg op de morgen van de 26e september…. het is de trouwdag van Hermen en Kristien en ik word al om 5.45 bij de bruidegom verwacht. Bekend terrein! Hermen is een neef van ons en het is zelfs al de zevende keer dat ik hier voor een bruiloft kom in de vroege morgen. Deze was wel het vroegst van allemaal denk ik 😉 Als ik aankom kan ik gelijk beginnen met fotograferen, alles is mooi uitgestald en het toffe pak kan aan!


Het is nog steeds donker als ik vertrek uit Wezep naar Kristien in Ederveen. Ik ben mooi op tijd om ook daar nog de allerlaatste voorbereidingen vast te leggen.


Ook Hermen is naar Ederveen afgereisd en het is al snel tijd voor de begroeting.


De weersvooruitzichten voor vandaag zijn niet zo goed dus het bruidspaar heeft de oude Enka fabriek in Ede geregeld als binnenlocatie. Hoewel het ’s morgens nog wel droog is gaan we daar toch heen, en wat is het daar gaaf! Je moet er natuurlijk van houden, maar zeg nou zelf…dit bruidspaar matcht toch geweldig met de oude muren en kleuren van de enka fabriek?! Ik heb in elk geval genoten van het fotograferen daar 😉

bruidsfotografie enka fabriek

bruidsfotograaf enka fabriek edebruidsfotografie enka fabriekbruidsfotografie enka fabriek edebruidsfotografie enka fabriekbruidsfotograaf enka fabriekbruidsfotografie enka fabriekbruidsfotograaf enka fabriekbruidsfotografie enka fabriekbruidsfotografie enka fabriek

bruidsfotograaf enka fabriek
Stoere bruid!

bruidsfotograaf enka fabriek edetrouwreportage enka fabriek ede
We maken ook nog een paar foto’s buiten het enka terrein en dan vertrekken we weer naar Ederveen, waar de familie en vrienden zich al verzameld hebben.bruidsfotograaf enka fabriek ede

Trouwceremonie huize Scherpenzeel

fotograaf huize scherpenzeel
Na de koffie gaan we door naar huize Scherpenzeel, waar het burgerlijk huwelijk voltrokken wordt. Het is nu volop gaan regenen en dat blijft het de rest van de middag ook doen. Maar dat mag de pret niet drukken; de familiefoto’s maken we na de plechtigheid onder een paar afdakjes, en dat gaat prima.

bruidsfotograaf huize scherpenzeel

Mooi stel neven en nichten heb ik he 😉 Iemand vroeg me of niet alle zeven reportages dan hetzelfde worden als je er zoveel in één gezin fotografeert. Nou ik kan je verzekeren van niet. Vergelijk alleen deze reportage maar met de bruiloft van broer Wiebren afgelopen juni. Alleen deze foto hebben we expres nog een keer zo gemaakt. Gewoon voor de fun. Maar elk bruidspaar krijgt een unieke reportage, uiteraard!

Bij huize Scherpenzeel is nog een lekkere lunch en dan vertrekken we naar de kerk in Ederveen voor de inzegening van het huwelijk. Ik maak ondertussen de bedankfoto’s en daarna fotografeer ik nog het aansnijden van de bruidstaart bij de Weistaar.

bruidsfotografie enka fabriekbruidsfotograaf enka fabriek ede

Hermen en Kristien, het was me een eer en een genoegen ook jullie bruiloft vast te mogen leggen! dank voor jullie vertrouwen en heel veel geluk gewenst met elkaar!

 

Bruidsjurk: Maggie Sottero van  Taft en Tule
Schoenen bruid: say yes to the dress 
Pak en schoenen: HKC, Zwolle
Kapper bruid: Jeanine van Milligen
Kapper bruidegom: zelf
Vervoer: op aanvraag Prins Nunspeet
Bloemen: A. van de Meent, Ederveen
Bruidstaart/feestlocatie: Boerderij de Weistaar 
Trouwlocatie: Huize scherpenzeel 
0 reacties
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *