Bruidsfotograaf Apeldoorn – Niels & Bernice – 10 oktober 2019

Bruidsfotograaf Apeldoorn

Bruidsfotograaf Apeldoorn – Niels en Bernice – 10 oktober 2019

bruidsfotograaf apeldoorn veldvijvers paleistuinen

10 oktober is mijn verjaardag en  dit keer ging de wekker al op tijd! Ik werd al vroeg in Apeldoorn verwacht om de trouwdag vast te leggen van Niels en Bernice! De dag begon met de voorbereidingen bij Bernice thuis. Haar zus Jeanine was druk met het bruidskapsel en  maakte er een waar kunstwerk van. Even later kon ook de mooie bruidsjurk aan met hulp van zussen en moeder.

Na de begroeting bij de deur vertrokken we naar de paleistuinen achter paleis het Loo. Wat een mooie plek is dat toch daar bij de veldvijvers in de kroondomeinen. We gaan er zelf wel eens wandelen, maar het was al een paar jaar geleden dat ik er een trouwreportage mocht maken.

bruidsfotograaf apeldoorn

bruidsfotograaf apeldoornbruidsfotograaf apeldoornbruidsfotograaf apeldoornbruidsfotograaf apeldoorn veldvijvers kroondomeinen,bruidsfotograaf apeldoornveldvijvers kroondomeinen bruidsfotograaf apeldoorn

bruidsreportage paleis het loo paleistuinbruidsfotograaf apeldoorn paleistuinen kroondomein trouwfoto kroondomeinen paleis het loobruidsfotograaf apeldoorn

bruidsfotograaf apeldoorn

trouwen bij Moeke in Nijkerk

Na de fotosessie vertrokken we naar restaurant Moeke in Nijkerk, met een tussenstop in Ermelo voor nog een paar foto’s bij Niels’ ouderlijk huis. Bij Moeke stonden de daggasten het bruidspaar al op te wachten, en na een kopje koffie kon hier de ceremonie beginnen.

moeke nijkerktrouwen bij moeke in nijkerktrouwen moeke nijkerk

Na de ceremonie was er tijd voor de familiefoto’s en genoten we van een lekkere lunch. Hierna vertrok het bruidspaar naar de kerk en maakte ik intussen de bedankfoto’s.

Tot slot fotografeerde ik nog het aansnijden van de mooie bruidstaart. Daarna vertrok ik met een lief cadeautje voor mijn verjaardag weer naar Wezep 🙂
Niels en Bernice, wat was het leuk om jullie dag vast te leggen. Heel veel geluk gewenst met elkaar!

bruidsfotograaf apeldoornbruidsfotograaf apeldoorn

bruidsfotograaf apeldoorn

Wil je ook een bruidsreportage in Apeldoorn? Of ergens anders in Nederland? Neem contact op voor de mogelijkheden! Voor 2020 is er vanaf september nog beperkt plek.

Volg de facebookpagina van Geertje Vierhout fotografie voor previews en updates!

 

Adresjes volgen nog

0 reacties
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *