Dagelijkse dingen dinsdag: bloomon – zeg het met bloemen

Het is al weer een hele tijd terug dat ik de ‘drie-dingen-dinsdag’ begon. En het is ook een héle tijd terug dat er een blog in deze categorie verscheen 😉  Ik ben niet zo goed in (het bijhouden van) tradities geloof ik. En ik ben ook niet zo goed in het bedenken van een onderwerp voor dat soort blogs. Toch vind ik het wel leuk af en toe wat anders dan trouwfoto’s te delen, en daarom maak ik er nu de-dagelijkse-dingen-dinsdag van. Dat allitereert ook wel lekker. En ik hoef dan maar één ding te bedenken ipv drie, ook niet onbelangrijk 😉 Op deze valentijnsdag wil ik het over bloemen hebben. Geen bruidsboeketten, maar bloomon bloemen voor thuis op tafel. Op instagram en Facebook deelde ik een paar foto’s van het mooie bloom-on boeket dat ik had staan en ik kreeg daar van diverse mensen vragen over. Vandaar dat ik dacht: ik maak er gewoon een blogje van. Met een paar simpele iPhone-foto’s, maar die geven wel een leuke indruk van deze prachtige bloemen.

blommen bloemen

Bij bloom-on kan je dus online bloemen bestellen. Die bloemen worden  dan bij je thuis bezorgd, op woensdag of donderdag, en je krijgt een berichtje hoe laat ze gebracht worden. Je kiest zelf het formaat van de bos bloemen, (S, M of L) maar verder is het een verrassing welke bloemen in je boeket zitten. Ik had al een paar keer eerder een boeket gehad en was elke keer weer verrast door de schitterende bloemen. Ook dit keer was de bos (M-formaat) weer prachtig. Superverse bloemen, mooie kleuren. En nu, na 12 dagen staat hij er nog steeds mooi bij, je hebt er dus lang wat aan! Nu kan je voor gratis bloemen sparen als je andere mensen uitnodigt om bloemen te bestellen en dát wil ik natuurlijk wel 🙂  Dus als jij ook eens bloomon bloemen wil proberen, bestel ze dan via deze link: bloomon.nl, dan krijg jíj een mooie vaas cadeau, en ik een bloemetje. Zijn we allebei blij! Je sluit dan een abonnement af om bv 2- of 4-wekelijks bloemen te ontvangen, maar je kan dit ook na 1 bos meteen weer stopzetten of pauzeren, het werkt echt heel makkelijk. En je kan natuurlijk zelf ook weer mensen uitnodigen om voor gratis bloemen te sparen!  (Tot zover de reclame 😉 )

1974-2

Ondertussen is de eerste bruiloft van dit jaar al weer achter de rug wordt er op de eerste trouwfoto’s gewacht! Op de facebookpagina staan al een paar previews en omdat het valentijnsdag is deel ik hier ook alvast een hele lieve foto van deze mooie winterse bruiloft. Waarschijnlijk volgt morgen de uitgebreide blog al, dus kom snel terug voor meer!

0 reacties
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *