Moment Design Fotografie

 

 

Moment Design fotografie (voorheen beloved genoemd) is een prachtige manier van fotograferen. De ontspannen fotosessie heeft als doel de liefde tussen jullie te vieren en te herinneren. Een moment design fotoshoot is dan ook veel meer dan alleen een loveshoot.

 

De voorpret begint al met de (eenvoudige) vragenlijst die jullie van te voren thuis invullen. Vervolgens is er een uitgebreide fotosessie op een locatie die veel voor jullie betekent of die jullie gewoon mooi vinden. Jullie hebben tijdens de sessie vooral veel plezier. Soms valt er ook een traan, maar vooral vieren jullie je liefde voor elkaar en soms vergeet je gewoon dat er een fotograaf aanwezig is.

 

Moment design fotografie is voor iedereen die de liefde wil vieren. Of je nu pas verkering hebt of misschien al 20, 30 of 40 jaar getrouwd bent, het maakt niet uit! Het is een geweldig cadeau voor een huwelijksjubileum, of om zomaar te geven aan elkaar.

 

Het reslutaat van de moment design shoot zie je na een paar weken: pure beelden van jullie liefde voor elkaar. Mooie beelden die je er elke keer weer aan herinneren wat het meest dierbare in je leven is. Een ervaring waarje telkens weer met liefde en plezier aan terug denkt.

 

In 2014 heb ik de moment design training met succes afgerond en ik mag me dan ook gecertificeerd moment design fotograaf noemen.

Bekijk hier enkele moment design shoots:

 

Henry & Geralde

Willem & Jolanda

 

Portfolio Loveshoots & Moment Design

Klik op de foto's om groter te bekijken

Neem contact op met Geertje Vierhout fotografie