Awards

 

Mijn grootste beloning is een tevreden bruidspaar.
Als ik de reviews op deze pagina lees dan ben ik superblij en dankbaar dat ik met mijn werk dit bereikt heb. Daar kan geen award tegenop!Het winnen van een award is natuurlijk ook geweldig leuk maar wel van een andere orde. Het is leuk om af en toe met wedstrijden mee te doen om te kijken waar je staat in vergelijking met andere fotografen. Maar het is ook heel subjectief, en vaak puur gebaseerd op de smaak van de jury. Nietemin is het super om af en toe een award te winnen en ik ben er dan ook best trots op dat ik er inmiddels een aantal in de wacht mocht slepen!

Ik doe niet mee met alle awards die er zijn, (er komen er jammer genoeg steeds meer wat de waarde mijns inziens verminderd, en deelname kost meestal ook nog eens geld) dus ik ben selectief: ik wil meedoen aan wedstrijden met een hoog niveau. Ik heb daarom de keus gemaakt om alleen mee te doen met de internationale wedstrijden van 'fearless photographers' en 'This is reportage'. In Nederland doe ik af en toe mee met de wedstrijden van de Masters of Dutch wedding photography. Ik ben ook een paar jaar lid geweest van de ISPWP, maar daar ben ik per 2018 weer mee gestopt. Ik mocht hier wel 2 keer een award winnen in de afgelopen 2 jaar.

Meestal doe ik ook mee met de jaarlijks wedstrijd van bruid en bruidegommagazine: de bffa. Het is niet makkelijk om daarvoor genomineerd te worden. Maar in 2018 was ik voor het eerst genomineerd met een mooie foto in de categorie bruid! In 2019 ben ik opnieuw genomineerd on de categorie 'emotie' met de foto die je hiernaast ziet. Je kan hiervoor nog stemmen tot 4 mei 2019, lees hier hoe!

 

 

 

 

Hieronder zie je een aantal van de awards die ik de afgelopen jaren won.