Christa & Frank – trouwreportage Elburg – 26 maart 2014

26 maart was een speciale datum voor Christa en Frank en daarom trouwden ze afgelopen woensdag in Elburg. Een prachtige zonnige dag; wat een verschil met eind maart vorig jaar! Geniet maar mee van hun mooie dag!

Toen ik bij Frank aankwam in Elburg was hij bijna klaar voor vertrek; en na een paar foto’s reden we dan ook snel naar Christa. Dat was ongeveer één minuut rijden, dus we waren een beetje te vroeg 😉

Maar al snel deed Christa de deur open voor Frank en vertrokken we voor het eerste deel van de fotosessie naar de zandverstuiving.

🙂

Voor het tweede deel van de fotosessie had het bruidspaar gekozen voor Elburg; en wel bij ‘de kop van ’t ende’. Met die mooie Hollandse luchten erbij een prachtige locatie!

Na nog een paar foto’s in de stad was de tijd al weer om, we aten een broodje bij Christa thuis en daarna was de huwelijksvoltrekking in het stadhuis van Elburg. De opstelling was veranderd sinds ik hier de laatste keer was en ik moet eerlijk zeggen dat ik dit wel mooi vind!

Het ja-woord werd gegeven en de ringen werden gewisseld; getrouwd!

Hierna liepen we naar de grote kerk waar het huwelijk ingezegend werd; en waar ik aan het begin nog een paar foto’s gemaakt heb.

Na het maken van de bedankjes zat mijn dag er weer op; een stralende dag met een stralend paar. Dat klinkt heel cliché, maar dat wás het  ook deze keer weer 🙂 Ik wens jullie heel veel geluk met elkaar Frank en Christa, en bedankt dat ik op jullie trouwdag als fotograaf aanwezig mocht zijn!

Enne… wie nog op de blog van Robert en Femmy zat te wachten: die komt volgende week als ze weer terug zijn van hun huwelijksreis, zodat ze wel zelf als eerste de foto’s kunnen zien.

 

 • phoebe potkamp - wat zien christa en frank er mooi uit.
  echt prachtig
  was ook een mooie dag.

  Phoebe potkampReplyCancel

 • phoebe potkamp - he,christa en frank.
  wat was het een mooie dag he.
  ik vond het super mooi.
  julie zijn een mooi echtpaar.

  Phoebe potkampReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*