LOVESHOOTS

LOVESHOOT

loveshoot-23102014_0015

Voorlopig bied ik nog gewone loveshoots aan naast de BELOVED-fotoshoots. Het verschil met beloved fotografie is misschien lastig uit te leggen; maar een beloved fotosessie gaat verder; het gaat bij beloved fotografie vooral om het vieren van jullie liefde en vraagt een beetje meer investering van te voren. Hier lees je alles over beloved!

Bij een gewone loveshoot hebben we ook plezier; en is het doel om mooie en spontane foto’s van jullie te maken, vooral ook geschikt als voorbereiding op een trouwdag; een beetje wennen aan hoe het is om voor de camera te staan!

Loveshoot, verlovingssessie, pre-weddingshoot… allemaal mooie namen voor een leuke fotosessie van jullie samen 🙂

Hier vind je een paar voorbeelden:

Loveshoot Gerrit & Elles

Loveshoot Allard & Anne Marije

Loveshoot Martijn & Rianne

Loveshoot Martin & Mariska

De kosten voor een loveshoot zijn € 175,-
Hierbij inbegrepen zijn: 30 a 45 minuten fotografie op locatie, een online gallery met eigen webstore; 5 digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie (geschikt om af te drukken en bijv. voor je trouwkaart te gebruiken) Het is natuurlijk ook mogelijk alle foto’s op USB-stick aan te schaffen of een mooi album te bestellen.

Boek je de shoot in combinatie met een bruidsreportage dan betaal je geen € 175 maar € 150,00! Mail voor een uitgebreide prijslijst met alle mogelijkheden of vul het contactformulier hierboven in.

De locatie is naar eigen keuze; eventuele reiskosten boven 20 km. worden berekend.

-prijzen per 1/1/2015

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*