Loveshoots

Een loveshoot is eigenlijk gewoon een toffe fotosessie met z'n tweetjes. Of je nu verliefd, verloofd of allang getrouwd bent, dat maakt niet uit! Een loveshoot wordt vaak gedaan door stellen met trouwplannen, het is nl. een mooie manier om alvast aan de camera en de fotograaf te wennen. De foto's van een loveshoot worden vaak gebruikt voor op de trouwkaart. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een loveshoot als je niet gaat trouwen of juist als je al lang getrouwd bent! We gaan er samen een uurtje op uit op een mooie locatie en maken op een leuke en ongedwongen manier foto's. Bekijk het portfolio hieronder voor wat voorbeelden.

Als je ook je trouwreportage door mij laat fotograferen krijg je korting op een loveshoot. Je kan dan ook nog voor een minishoot kiezen waarbij we alleen een paar foto's maken voor de trouwkaart. Desgewenst kan ik ook de trouwkaart voor jullie ontwerpen en laten drukken!

 Daarnaast doe ik ook moment design fotoshoots. Voorheen beloved genoemd. (Waarom de naam veranderd is weet ik eerlijk gezegd niet 🙂) Het verschil met een gewone loveshoot is dat een moment design fotosessie verder gaat dan alleen maar foto's maken; het gaat daarbij vooral om het vieren van jullie liefde en vraagt een beetje meer investering van te voren. Bij een gewone loveshoot hebben we vooral plezier; en is het doel om mooie en spontane foto’s van jullie te maken.

Loveshoot, verlovingssessie, pre-weddingshoot… allemaal mooie namen voor een leuke fotosessie van jullie samen 🙂

Portfolio Loveshoots & Moment Design
Menu