Nog even dit ...

Ook na 10 jaar vind ik het nog steeds fantastisch om een trouwdag te mogen fotograferen. Onderdeel zijn van zo'n belangrijke dag en alles vast mogen leggen is een geweldige uitdaging maar ook een grote verantwoordelijkheid. Ik zet me dan ook voor 200% in voor jullie. Voor de trouwdag bespreken we al jullie wensen en na de trouwdag besteed ik veel tijd en zorg aan het uitzoeken en nabewerken van de foto's, om jullie beelden zo mooi mogelijk af te kunnen leveren. Dit zit allemaal in de prijs inbegrepen. 

Zelf zie ik professionele foto's als een investering voor de rest van je leven. De trouwjurk die duur betaald wordt draag je maar een dag, het album met herinneringen kan je er telkens weer bij pakken! Investeer daarom in een goede fotograaf, ik heb helaas genoeg verhalen van spijt gehoord als men dacht dat 'ome Henk' het voor een vriendenprijsje ook wel kon doen.

Ook leg ik heel graag de liefde vast in een (gezins)loveshoot of moment designsessie. Onder het kopje fotografie is over alle soorten shoots meer te zien en te lezen. Hieronder staan wat richtprijzen voor de diverse soorten fotografie. Een uitgebreide prijslijst kan je via het contactformulier op deze site aanvragen, of stuur een e-mail naar info@fotovierhout.nl 

Ik zie jullie graag voor een oriënterend gesprek bij mij thuis zodat we kennis kunnen maken en kijken of het klikt. Aansluitend maak ik dan voor jullie een offerte op maat. Graag tot snel!!

Investering
Loveshoots en
Moment Design
Een loveshoot is te boekenvanaf 175 euro. Een moment design shoot is te boeken vanaf 250 euro. Bij boeking van een trouwreportage krijg je 25 euro korting op een loveshoot of moment design sessie.

Vraag de uitgebreide prijslijst aan via het contactformulier
Trouwreportages Je stelt altijd zelf je pakket samen. De basisprijs voor 6 uur fotografie is € 1250,00 Hierbij inbegrepen is:
-een gesprek waarin we jullie wensen bespreken
-een preview van jullie trouwdag op mijn website
-een toffe slideshow met highlights
-USB met minimaal 200 foto’s in hoge resolutie
-reiskosten door heel Nederland
Natuurlijk is dit uit te breiden met meer uren, een mooi trouwalbum, ouderalbums, etc!

Vraag de uitgebreide prijslijst aan via het contactformulier.
Gezinsloveshoots Een gezinsloveshoot is te boeken vanaf € 250,00; Dit is inclusief 10 bestanden in hoge resolutie.


Vraag de uitgebreide prijslijst aan via het contactformulier
Menu