Geertje Vierhout Fotografie – 10 jaar!

Geertje Vierhout fotografie 10 jaar – oud-bruidsparen gezocht!

Geertje Vierhout Fotografie 10 jaar!

nieuw logo

8 januari 2008 stapte ik een beetje zenuwachtig naar de kamer van koophandel in Zwolle en schreef daar mijn eigen bedrijf in. Mijn baan had ik opgezegd en ik zou het 2 jaar gaan proberen…. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en mag ik terugkijken op 10 gezegende jaren! Heel veel stelletjes, bruidsparen en de eerste jaren ook families heb ik vast mogen leggen. Daar ben ik enorm dankbaar voor en ik hoop er nog een aantal jaren aan vast te mogen knopen! De website krijgt binnenkort een update, met een nieuwe frisse look en ook het logo heb ik een kleine make-over gegeven. Nog wel mijn ‘vertrouwde’ hartje maar met andere lettertjes en van rood gaan we naar fris groen. Ik denk dat het zo weer beter past bij waar ik voor sta: frisse, romantische en pure foto’s.

Dit jaar is de start van het trouwseizoen wat later dan vorig jaar, dus de komende paar maanden hoop ik de website af te maken. Ook is er natuurlijk plek voor loveshoots, en daarnaast ook voor enkele gezin-loveshoots. Binnenkort zal ik daar wat meer info over geven.

10 jaar Geertje Vierhout fotografie, dat moet natuurlijk wel gevierd worden! Dat gaan we het hele jaar door doen, want behalve dit 10-jarig jubileum staan er in 2018 nog 2 jubilea voor de deur!

het hele jaar korting!

Het hele jaar door geef ik daarom korting: 10 euro korting op een loveshoot, 25 euro korting op een beloved-moment design sessie en 50 euro korting op een trouwalbum bij een trouwreportage!

Loveshoot give away! (oud bruidsparen gezocht)

Daarnaast geef ik een loveshoot of gezins-loveshoot weg! Ik heb er even over nagedacht hoe ik dat zou doen. Ik kan natuurlijk een loveshoot verloten onder de volgers op facebook. Dat levert vast nieuwe volgers op, maar of dat altijd oprecht geïnteresseerden zijn is nog maar de vraag. Ik wil juist iets terug doen voor mijn klanten, die deze 10 jaar mogelijk gemaakt hebben. Daarom geef ik deze loveshoot weg aan één van de bruidsparen die ik in de afgelopen 10 jaar gefotografeerd heb! Je kan meedoen door onder deze blog op op facebook een reactie te geven waarom je deze shoot zou willen winnen, en dan t liefst mét je favoriete foto uit jouw trouwreportage erbij. Je hebt tot 8 maart om mee te doen, dan ga ik een winnaar loten. Delen van dit bericht wordt op prijs gesteld om zoveel mogelijk oud-bruidsparen te bereiken.

Er komen vast nog meer acties in dit jubileumjaar dus blijf de facebookpagina ook volgen, wie weet wat er nog voorbij gaat komen.

Voor nu heel veel dank aan al die mensen die ik in deze 10 jaar mocht fotograferen, en ik zie uit naar een heel mooi jubileumjaar. Op facebook schreef ik het al: “Een jaar om naar uit te kijken, met heel veel mooie dingen in de agenda. Mooie bruiloften staan er inmiddels ook al weer gepland, en ik heb een toffe workshop in het vooruitzicht. Beseffend dat alles ook zo maar anders kan lopen kijk ik uit naar dit jaar en hoop en bid dat deze verwachtingen uit mogen komen.”

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*