De Fotograaf op de foto ;-)

Een tijdje geleden werd me gevraagd of ik voor de rubriek ‘leef je geloof’ van het EO-programmablad Visie op de foto wilde. Daar heb ik even over na moeten denken, want eigenlijk sta ik liever ACHTER de camera, maar ik heb toch maar ja gezegd. En zo kwam fotograaf Ruben Timman hier om wat foto’s van mij te maken. Ik vond het best een beetje spannend, maar het was een erg leuke ervaring. Leuk om een keer te ervaren hoe het is aan de andere kant van de lens. Leuk om veel herkenning in de manier van werken te zien. En leuk om het uiteindelijke resultaat te zien! Er werd één foto voor de visie uitgekozen, voor mij was het ook een verrassing welke, maar Ruben was zo aardig mij ook de andere foto’s toe te sturen. Ik vind ze zelf erg leuk geworden, dus ik show ze hier ook maar even 😉  Voor degenen die de ‘visie’ niet gezien hebben heb ik ook maar even een (iphone)fotootje van het artikel gemaakt. Ik heb er intussen al enorm veel leuke reacties op gehad, erg leuk!

foto’s: Ruben Timman, NoWords.nl

 • Gerrie de Vegt - Prachtig zeg! Je bent echt geschikt als fotomodel! Vaker doen dus!ReplyCancel

 • Ilse - Super leuk hoor Geertje. Geweldig toch om jezelf zo op je website te hebben 🙂
  Groetjes IlseReplyCancel

 • Mrs. T. - Wat leuk zeg.ReplyCancel

 • Janny Beimers - Leuk Geertje, dat je in de visie stond, leuke vrolijke foto’s. Zeker bij jou in de buurt van je huis genomen?ReplyCancel

 • Judith - Hoi Geertje,
  Zo nu en dan bezoek ik je website om te bekijken wat voor bruidsparen je voor de lens gehad hebt. Zo ook nu. Lees ik dit artikeltje: wat leuk! Ben zelf een visie-lid en fotograaf en dit is me gewoon helemaal niet opgevallen. Jammer dat ik het gemistr heb, want nromaal lees ik alle artikelen groot of klein wel.
  Leuk dat je zo een korte getuigenis kon geven.
  Ik blijf je volgen: Gods zegen gewenst bij je werk ;-)!
  Groetjes JudithReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*