bruidsreportage

Je trouwdag…. als het goed is één van de mooiste dagen van je leven en die dag wil je natuurlijk goed vastgelegd hebben met een mooie bruidsreportage. Je gaat een trouwfotograaf kiezen, en dat moet er één zijn die bij jullie past! Het is elke keer weer bijzonder om als fotograaf onderdeel van deze dag te mogen zijn. Persoonlijk contact vind ik daarom heel belangrijk. Elkaar al een klein beetje leren kennen zodat je op de trouwdag niet als vreemden tegenover elkaar staat. De dag en jullie wensen bespreken, zodat jullie een album krijgen precies zoals jullie dat zelf graag willen! Wat meer geposeerd, of gekke spontane foto’s, foto’s maken die jullie weergeven zoals jullie zijn; dat is mijn doel. Bekijk het portfolio en de blogposts van het afgelopen jaar onder het kopje ‘bruidsparen’ voor een indruk van mijn werk; of kom langs voor een persoonlijk gesprek om kennis te maken, albums te bekijken en de mogelijkheden voor jullie bruidsreportage te bespreken. Onder het kopje : ‘Wie is Geertje‘ kan je al een beetje lezen over wie ik ben en onder het kopje ‘testimonials‘ lees je ervaringen van andere bruidsparen.

fotovierhout-bruidsfotografie-28062014_0045

De prijs voor een bruidsreportage is afhankelijk van jullie wensen, maar een pakket van 6 uur fotografie (aaneengesloten), mét 200 a 250 foto’s in hoge resolutie op usb kost € 1250,00
Meer uren zijn natuurlijk mogelijk, dit kost € 105,00 per uur.
Albums zijn in heel veel soorten en maten verkrijgbaar vanaf € 300,00

Ik doe maximaal 20-25 bruidsreportages per jaar.

Voor trouwreportages is 2017  inmiddels zo goed als volgeboekt. In november en december is er nog beperkt plek. Mail gerust of jouw datum nog beschikbaar is. Voor 2018 zijn nog genoeg data beschikbaar, maar mei en juni lopen nu snel vol.

Mocht je nu op een eiland gaan trouwen, of me mee willen nemen voor een bruidsreportage op een zonnig strand, of wie weet zelfs naar Italië of Noorwegen dan ben ik altijd in voor een extra bruiloft 😉

Voor loveshoots of beloved sessies is meestal nog wel plek, ook op korte termijn.

Mail voor meer informatie naar info@fotovierhout.nl en vertel dan meteen iets over jullie zelf en jullie plannen voor je trouwdag!