bruidsreportage Nagele – Gerko & Manon – 10 februari 2017

bruidsreportage Nagele

bruidsreportage nagele _0027

Gerko en Manon wilden graag een échte winterbruiloft en waren dan ook superblij dat er vrijdag nog wat sneeuw lag. Ondanks dat het echt ontzettend koud was genoten ze volop van de fotosessie aan het schokkerstrand bij Nagele. En ik genoot met hen mee, de kou is al weer vergeten. Vandaag kunnen jullie ook meegenieten; maar dan lekker warm achter jullie beeldscherm 🙂

bruidsreportage nagele_0001

De dag begon voor mij op de parkeerplaats bij het Schokkerstrand. Ik was ruim op tijd, en bleef nog even lekker warm in de auto zitten. Er was verder geen auto of mens te zien op de werkelijk spiegelgladde bevroren parkeerplaats. Maar even later kwam een politie-auto naast me staan met de vraag of ik van plan was daar te gaan slippen…. Haha, nou, nee, liever niet eerlijk gezegd! Ze wensten me lachend veel plezier en na nog heel even wachten kwamen Gerko en Manon kort na elkaar apart aangereden. Hier zouden ze elkaar voor het eerst zien op deze dag.  En hoe leuk is zo’n ‘first look’ buiten, zelfs als het zo koud is!

bruidsreportage nagele _0054 bruidsreportage nagele_0007

Nadat ze elkaar bewonderd hadden begonnen we met de fotosessie. Respect hoor, voor dit stel. De koude wind maakte het echt ijzig, maar ze bleven stralen en genieten.

bruidsreportage nagele _0017 bruidsreportage nagele_0009 bruidsreportage nagele_0008 bruidsreportage nagele winterwedding _0011 bruidsreportage nagele_0010 bruidsreportage nagele winterwedding _0015 bruidsreportage nagele_0013

bruidsreportage nagele_0014 bruidsreportage nagele_0018 bruidsreportage nagele_0019

Had ik al gezegd dat het koud was? 😉  Tussendoor steeds even een dekentje om, om niet helemaal te bevriezen.

bruidsreportage nagele_0028

En dit lijkt misschien wel héél koud, maar hier zaten ze een beetje beschut, uit de wind, op een warm kleedje, dus zo gek was dit nog niet….

bruidsreportage nagele_0023 bruidsreportage nagele_0022 bruidsreportage nagele_0030 bruidsreportage nagele_0025 bruidsreportage nagele_0027
bruidsreportage nagele_0029 bruidsreportage nagele_0033 bruidsreportage nagele_0031 bruidsreportage nagele_0032

Na een uurtje was het toch echt wel tijd geworden om op te warmen en reden we naar de locatie waar we de rest van de dag door zouden brengen: ‘Op d’n akker’ in Nagele. Hier aten we even een broodje, dronken lekker warme koffie en toen begonnen de gasten binnen te druppelen. Dit soort briefjes zie ik steeds vaker en kan ik wel waarderen. Gewoon genieten van de dag zónder schermpje voor je, en er op vertrouwen dat alle momenten goed vastgelegd worden!

bruidsreportage nagele_0035Toen alle gasten gearriveerd waren was het tijd voor de kerkelijke ceremonie (voor de wet waren ze al eerder getrouwd) en werd het Ja-woord gegeven.
bruidsreportage nagele_0038

bruidsreportage nagele_0039

bruidsreportage nagele_0037 bruidsreportage nagele_0040

In een mooie dienst kregen Gerko en Manon God’s zegen mee en werden de trouwringen gewisseld. Die werden, heel origineel, door de beide vaders aan het bruidspaar gegeven!

bruidsreportage nagele_0041 bruidsreportage nagele_0042 bruidsreportage nagele_0043

Daarna was het tijd voor taart, een heleboel verschillende, gemaakt door een aantal van de gasten. Omdat ik zelf vrijwel geen suiker meer eet sla ik de taart meestal over, maar zo’n stukje taart met natuurlijke suikers ging er bij mij wel in, echt heerlijk!

bruidsreportage nagele_0044 bruidsreportage nagele_0045

En helemaal leuk bij een winterbruiloft: warme chocolademelk met slagroom!

bruidsreportage nagele_0046

Buiten maakten we daarna nog de foto’s met familie en vrienden, die ook éventjes in de kou moesten staan, maar dat was niets vergeleken met de ochtend 😉

bruidsreportage nagele_0047 bruidsreportage nagele_0049 bruidsreportage nagele_0048Opa warmt even de handen op van Manon
bruidsreportage nagele_0050

Daarna is er tijd voor gezelligheid binnen, en gaat er nog lekker gegeten en gefeest worden. Voor mij zit de dag er dan op, en ik vertrek blij en vrolijk weer richting Wezep; wat een heerlijke start van het trouwseizoen 2017! Gerko en Manon, bedankt voor jullie vertrouwen in mij, de gastvrijheid en gezelligheid; ik heb genoten! Heel veel geluk gewenst met elkaar.

bruidsreportage nagele_0052

bruidsjurk: Zelfgemaakt door de moeder van de bruid met hulp van Atelier Bruidscouture Cabral
-trouwpak: Houtman, Zwolle
-schoenen bruidegom: Elferink, Kampen
-kapper bruid: Kapsalon Jorita
-bloemen, corsages en decoratie: zelf gemaakt
-bruidstaart: taarten en cakejes: gemaakt door vrienden en familie
-trouw- en feestlocatie: Op d’n akker, Nagele
-ringen: Daniëls Juwelier, IJsselmuiden
Op Facebook kon je al wat previews zien, volg ook de pagina Geertje Vierhout Fotografie om als eerste op de hoogte te blijven van alle bruiloften!
bruidsreportage nagele

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*