Laatste blogs

Robert en Femmy – trouwreportage de Havixhorst – Staphorst – 21 maart 2014

De blog van Robert en Femmy hadden jullie nog tegoed! Ze zijn inmiddels terug van hun huwelijksreis; dus de hoogste tijd voor een impressie van deze mooie trouwdag; met redelijk wat foto’s in zwart-wit omdat ik dat er gewoon mooi bij vond passen.

Voor de bruiloft van Robert en Femmy mocht ik naar Staphorst; ik legde eerst wat van de voorbereidingen bij Femmy vast; die alles al mooi uitgestald had voor de foto’s.

Omdat ze allebei in Staphorst wonen kon ik ook het vertrek van Robert bij zijn huis vastleggen en even later was het tijd voor de begroeting.

We vertrokken naar de havixhorst voor de fotosessie; het regende behoorlijk dus we hebben de foto’s binnen gemaakt en daar waren gelukkig genoeg mogelijkheden.

We mochten overal foto’s maken, dus we zijn ook maar één van de hotelkamers in gegaan.

Er was ook nog een mooie lichte serre waar we mooi licht hadden en ook een heel aantal foto’s gemaakt hebben.

De tijd vloog weer om en het was tijd om naar Femmy’s huis te gaan, waar we een broodje aten en waar ook de daggasten inmiddels gekomen waren.

Omdat het bleef regenen maakten we de groepsfoto’s niet thuis, maar bij de havixhorst, waar de gasten mooi onder een afdakje konden staan. Dat je als fotograaf dan wel in de regen staat maakt natuurlijk niets uit; zeker niet als er af en toe iemand een paraplu boven je hoofd houdt 🙂

Bij de havixhorst was ook de ceremonie en Femmy werd door haar vader binnen gebracht.

Na het ja-woord en de ringen was de kerkdienst in Nieuw-leusen. Nadat ik hier een paar foto’s buiten gemaakt heb ben ik naar het vergulde ros in Staphorst gereden, waar ik de bedankjes gemaakt heb; en waar ik daarna ook nog het aansnijden van de prachtige taart gefotografeerd heb.

Het was eindelijk droog geworden; dus er kon buiten op het terras nog een fles champagne gesabreerd worden; en daarna zat het fotograferen er op voor mij.

Robert en Femmy, hopelijk hebben jullie genoten van je huwelijksreis; ik heb genoten van jullie trouwdag! De regen mocht de pret niet drukken; het was een schitterende dag en ik wens jullie heel veel geluk met elkaar voor alle dagen die nog komen gaan!

 

 -Bruidsjurk: Mariages Hoogeveen
– Trouwpak: Schomaker Hoogeveen
– Schoenen bruid: Elsa Coloured Shoes
– Kapper bruid: Haarmode Maureen
– Bloemwerk: Love for Blooms
– Trouwkaarten: DC Grafimedia
– Trouwlocatie: De Havixhorst
– Ringen: Juwelier Dekker

 

1 reactie
reactie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Anneke - Wauw!!! Super mooie foto’s van een stralend bruidspaar!ReplyCancel

Menu