Moment Design

Moment Design (voorheen Beloved) is een prachtige manier van fotograferen met als doel de liefde tussen jullie te vieren en te herinneren.

Een moment design-sessie is dan ook veel meer dan alleen een loveshoot. De voorpret begint al met de (eenvoudige) vragenlijst die je thuis invult. Vervolgens is er de uitgebreide fotosessie op een plek die voor jullie veel betekent of die jullie gewoon mooi vinden. Jullie hebben tijdens de sessie veel plezier; misschien valt er een traan; maar vooral vieren jullie je liefde voor elkaar en regelmatig zul je vergeten dat er een fotograaf aanwezig is. 

Moment design is voor iedereen die de liefde wil vieren; of je nu pas verkering hebt of misschien al 20, 30 of 40 jaar getrouwd bent; het maakt niet uit! Het is een geweldig cadeau voor een huwelijksjubileum; om zomaar te geven aan elkaar of om te vragen als geschenk.

Het resultaat van de fotoshoot zie je na een paar weken: pure beelden van jullie liefde voor elkaar. Mooie beelden die je er elke keer weer aan herinneren wat het meest dierbare in je leven is en een ervaring waar je telkens weer met liefde en plezier aan terug denkt!

Bekijk hier en hier het resultaat van een beloved fotoshoot

In maart 2014 heb ik de training met succes afgerond en mag ik mezelf gecertificeerd moment design fotograaf noemen.

Portfolio Loveshoots & Moment Design
Menu