BELOVED FOTOSHOOT

Beloved Fotoshoot

Beloved is een nieuwe en prachtige manier van fotograferen met als doel de liefde tussen jullie te vieren en te herinneren.

beloved fotoshoot kg-_0017

Een beloved-sessie is dan ook veel meer dan alleen een loveshoot. De voorpret begint al met de (eenvoudige) vragenlijst die je thuis invult. Vervolgens is er de uitgebreide fotosessie op een plek die voor jullie veel betekent of die jullie gewoon mooi vinden. Jullie hebben tijdens de sessie veel plezier; misschien valt er een traan; maar vooral vieren jullie je liefde voor elkaar en regelmatig zul je vergeten dat er een fotograaf aanwezig is. 

beloved fotoshoot -18052016_0025Voor wie is het?

…. voor iedereen die de liefde wil vieren; of je nu pas verkering hebt of misschien al 20, 30 of 40 jaar getrouwd bent; het maakt niet uit! Het is een geweldig cadeau voor een huwelijksjubileum; om te geven aan elkaar of om te vragen als geschenk.

Het resultaat van de beloved fotoshoot zie je na een paar weken: pure beelden van jullie liefde voor elkaar. Mooie beelden die je er elke keer weer aan herinneren wat het meest dierbare in je leven is en een ervaring waar je telkens weer met liefde en plezier aan terug denkt!

Bekijk hier en hier het resultaat van een beloved fotoshoot

beloved-collective-photographer-horizontal

In maart 2014 heb ik de training met succes afgerond en mag ik mezelf gecertificeerd beloved fotograaf noemen.

Een beloved fotoshoot kost € 245,00 en hier zijn 5 digitale bestanden bij inbegrepen (hoge resolutie).
Voor een uitgebreide prijslijst met diverse opties (bijv. een usb-stick met alle bestanden of een mooi album om telkens weer in terug te kijken) en een aantrekkelijke combinatiekorting kan je me mailen of het contactformulier invullen!

Via de links hieronder zie je o.a. de fotosessie die ik als onderdeel van de training gedaan heb en lees je nog wat meer info.

beloved fotoshoot_0015

eindsessie beloved

workshop en examen beloved fotografie in Amsterdam

BELOVED introductie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*