BELOVED workshop in Amsterdam

Vorig jaar ging ik naar een introductiedag over Beloved-fotografie. Ik was er erg enthousiast over en begon aan de online training beloved-fotografie. Maar o.a. doordat ik al snel middenin het trouwseizoen zat lukte het niet om die training af te maken. Ik gebruikte wel vaak iets van de beloved-techniek en wilde nog steeds graag de training afmaken. Dus daar ben ik afgelopen maand mee bezig geweest. Afgelopen dinsdag was er een workshop in Amsterdam met de bedenker van beloved: Jesh de Rox. Dat sloot dus perfect aan bij de training en samen met collega-fotografe Jonneke Oskam ging ik er naar toe. We moesten vroeg in Amsterdam zijn dinsdagmorgen dus we plakten er gezellig een nachtje hotel aan vast.

De fototas ingepakt en maandagmiddag eerst lekker naar het strand. Het was heerlijk weer maar wij waren er nog geen 5 minuten of de zon was verdwenen… nou ja, dan maar lekker wandelen tegen de wind in; krijg je lekker egelig haar van 😉  We overnachten in Zaandam en waren de volgende morgen alsnog te laat bij de workshop, maar gelukkig waren dat er meer. Het was een interessante workshop en ik heb weer één en ander opgestoken. Voor beloved-fotografie kan je ook een certificaat halen; daarvoor moet je een klein praktijk-examen doen. Omdat ik de training nog net niet heb afgerond had ik daar niet eens over nagedacht, maar er werd me gevraagd of ik dat examen niet wilde doen nu ik er toch was…. Tja, wat doe je dan… Even twijfelen maar de sprong maar gewaagd! Wel een beetje spannend met de kritische ogen van een stuk of 15 collega-fotografen op je gericht! Voor het koppel ook niet echt ontspannen even op de foto gaan. Maar het ging gelukkig allemaal goed en leverde in een eigenlijk saaie setting voor een bruine wand toch wat mooie foto’s op! Of ik geslaagd ben moet ik nog even afwachten, want er volgt nog een kort theorie-examen en volgende week staat er nog een complete beloved-sessie op de agenda die ingeleverd moet worden. Of déze foto’s geslaagd zijn mogen jullie beoordelen 🙂  Jonneke maakte de foto hierboven waarop ik bezig ben met het examen.

Tot slot nog een paar foto’s die collega Heleen Klop van mij maakte terwijl ik mijn examen deed 🙂

  • Loes Rommens - Nou, deze “kritische” collega vind je foto’s meer dan geslaagd!ReplyCancel

  • Marije Hooijer - Lekker egeltje ReplyCancel

  • Emma from Smilefoto - So beautiful! It is a bit hard to understand the Dutch but Beloved is an univeresal language <3ReplyCancel

  • Willeke - Ziet er zeker geslaagd uit geertje! Lijkt me dat je n mooie ervaring rijker bent!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*