Alexander & Aline – 28 oktober 2011 – trouwreportage Elburg – Doornspijk

Wat een prachtige herfstdag gisteren… alsof ineens alle kleuren van de herfst tevoorschijn waren gekomen, zo veranderd was het in een paar dagen tijd. En het weer was ook nog eens prachtig. Je zal maar trouwen op zo’n dag… dat geluk hadden Alexander en Aline gisteren en wat hebben ze er van genoten! En ik genoot lekker weer mee!  Ik hoop jullie ook met deze foto’s….

Ik begon in Hoge Enk (Doornspijk) waar onder belangstelling van broertjes en zusje Aline klaar gemaakt werd. Prachtig als je grote zus gaat trouwen, en ook wel een beetje spannend! Na hier wat foto’s gemaakt te hebben gingen we naar Elburg, waar Alexander met de laatste voorbereidingen bezig was. Stropdas recht, bloemetje op en klaar voor vertrek. Met de aston martin zijn mooie bruid ophalen. Het huis was vrolijk versierd en daar moest natuurlijk eerst even een foto gemaakt worden. Vervolgens reden we naar kasteel Staverden, waar (zoals ik al zei) de herfst losgebarsten was in al haar kleuren. En waar het zonnetje ook nog tevoorschijn kwam om alles nóg mooier te maken. We maakten foto’s met ballonnen, gooiden bladeren in de lucht en voordat we het door hadden was de tijd al weer om. Ook nu hielden we het toch maar bij één locatie ipv ook nog naar Harderwijk te gaan zoals eigenlijk de bedoeling was. Alexander liet nog even de champagne goed knallen en ook dat leverde heerlijke foto’s op. Daarna was het toch echt tijd om naar Elburg te gaan, waar we heel eventjes een paar foto’s gingen maken van kleine Ties. Nog maar 4 weken oud (en 6 weken te vroeg geboren) dus die kon nog niet naar de bruiloft van zijn oom en tante komen. Daarom kwamen oom en tante dus maar even bij hem 🙂  In Doornspijk hadden de gasten zich inmiddels verzameld en was er koffie en een broodje, waarna we weer naar Elburg reden om bij de stadswal de familiefoto’s te maken. Daarna de plechtigheid in het gemeentehuis, waar met de hamer geslagen werd door Alexander’s broertje en Aline’s zusje en broertje de ringen aan mochten geven. De kerkdienst was daarna in Doornspijk en ik ben weer voor de bedankjes en ouderboekjes gaan zorgen. En ik had goede assistentie vandaag van Henry van den Hul, die gezellig een dagje mee ging om te kijken en te helpen, leuk!

 • Mrs. T. - Mooi zeg, al die herfstkleuren. Leuk die foto met een tipje van de jurk.ReplyCancel

 • alexander en aline - Geertje,

  Wauw….wat een super mooie foto’s….al die mooie herfstkleuren…we zijn zo benieuwd naar het album.
  Het was egt zo gezellig tijdens de trouwdag erg leuk,je was zo spontaan en enthousiast.top!

  Groetjes Alexander&alineReplyCancel

 • Amy - Inderdaad (weer) super mooie foto’s Geertje! En je had natuurlijk hierbij ook weer een prachtig bruidspaar! Super!
  Alleen dat kiekje van mij had er (alweer) niet op gehoeven,haha.
  Maar echt super gedaan!
  Tot de volgende keer misschien,haha.ReplyCancel

 • marjolijn - Mooie foto’s zeg! Wat een geweldige kleuren!ReplyCancel

 • Rianne Mulder - Moie fotoreportage zeg! Alweer bijna een jaar geleden he!? Veel geluk voor Alexander & Aline..ReplyCancel

 • Sander & Henny – 26 oktober 2012 – trouwreportage Elspeet Staverden » Captured Love by Geertje Vierhout Fotografie - […] hoefden niet ver te rijden voor de fotosessie; net als vorig jaar op de laatste vrijdag van oktober mocht ik weer naar kasteel Staverden En het was er weer zóóó […]ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*